Agenda & Reserveren

Op 18 mei 2019 treden we om 15.00 uur op in Witte Kerkje De Terp tijdens het Oudorp Kunst- en Cultuurweekend. Locatie: Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp. Toegang is gratis.

Op 25 mei 2019 doen we weer mee aan de Korendag in Monnickendam. U kunt hiervoor niet reserveren. Toegangsbewijzen (programmaboekjes) zijn op alle zanglocaties te verkrijgen. (In 2018 à € 3,50 pp). Rebounce is om 14.00 uur te zien en te horen in de Doopsgezinde Vermaning, Weezenland 15.
Zanglocaties in 2018:
“Aan de Korendag Monnickendam nemen jaarlijks ongeveer 75 koren deel, die optreden op 6 verschillende locaties in het mooie stadje Monnickendam. Koren uit verschillende delen van Nederland zullen zich weer van hun beste kant laten zien. Elk koor krijgt daarbij 25 minuten om zich te presenteren met zijn eigen repertoire, van klassiek tot shanty, van religieus tot pop.”

Op 10 november 2019 ’s middags: het jubileumconcert van Rebounce in het Witte kerkje De Terp in Oudorp (Alkmaar). Noteer alvast de datum, nadere informatie volgt.

 

Op de hoogte blijven? Meldt u aan voor onze maillist via secretariaatrebounce@gmail.com

Reserveren? Dat kan via info@rebounce-vocalgroup.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen. Uw gegevens worden alleen voor een reservering gebruikt en worden niet gedeeld met andere verenigingen of bedrijven.