Agenda & Reserveren

Feestelijk jubileumconcert van Rebounce m.m.v. Trio Joost Italianer
De Terp, Kerklaan 4, 1829 AG Oudorp (Alkmaar)

Op zondagmiddag 10 november om 15.00 uur vieren we ons tienjarig bestaan
met een feestelijk concert in het sfeervolle kerkje de Terp in Oudorp met het programma
“Best of 10 years Rebounce”.

Aanvang concert: 15.00 uur, zaal open om 14.45 uur.
Toegang (incl. 1 consumptie):
aan de kassa: € 15,- ( kinderen t/m 12 jaar € 6,-)
in de voorverkoop: € 13,50  via reserveren (aanbevolen!) via link onderaan deze pagina
let op: reservering is pas na betaling definitief

Het programma omvat de mooiste en meest geliefde nummers van de afgelopen tien jaar. Voor dit concert hebben de zangers/zangeressen hun lievelingsnummers aangedragen, waaruit een gevarieerd programma samengesteld kon worden. Luister naar een mix van sfeervolle jazzballads, swing, latin, en stukken van Scandinavische vocal groups als Rajaton, Pust en The Real Group met hun weidse ‘sound’: van jazzstandards als ‘Fly me to the Moon’ en ‘Corcovado’ tot ‘Butterfly’ van Rajaton en ‘Innocent’ van Pust. Ook kunt u genieten van sfeervolle arrangementen van popnummers  als ‘Because’ van de Beatles en het recente ‘Hymn of Acxiom’.

De laatste jaren trad Rebounce vooral a capella op. Het jubileumconcert is daarom extra feestelijk dankzij medewerking van Trio Joost Italianer, waardoor ook jazzstukken gezongen worden die alleen met begeleiding uit te voeren zijn. Het Trio speelt ook enkele instrumentale stukken.
Trio Joost Italianer bestaat uit Joost Italianer op piano, Eric Hennes op contrabas en Jaap Maat op drums en speelt al ruim 20 jaar samen voortkomend uit de bekende Biggles Big Band. Zij begeleidden onder anderen Hans en Candy Dulfer.
Voor de zangers is het samenspelen met het trio een feestelijke uitdaging met als beloning om samen met het publiek te kunnen genieten van het resultaat!

Reserveren? Dat kan via info@rebounce-vocalgroup.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen. Uw gegevens worden alleen voor een reservering gebruikt en worden niet gedeeld met andere verenigingen of bedrijven.

Op de hoogte blijven? Meldt u aan voor onze maillist via secretariaatrebounce@gmail.com